Hei 2018

Det er bare noen små timer igjen av 2017. Selv om jeg mener nyttårsaften og nyttårsforsetter er litt oppskrytt gleder jeg meg til å legge 2017 bak meg. Det har vært et vondt, fint og lærerikt år. Jeg håper 2018 blir fylt meg litt flere fine ting enn vonde.

Jeg har ingen nyttårsforsetter om å bli sunnere, trene hver dag eller få gode karakterer. Det blir aldri noe av uansett, det går et par uker, så glir det ut og den dårlige samvittigheten for å ikke klare å gjennomføre det kommer. Jeg skal ta dagene i 2018 som de kommer, jeg skal ikke tvinge meg selv til å ha regler jeg vet jeg ikke kommer til å følge. Det jeg derimot jeg skal gjøre er å sette av tid til å gjøre ting jeg liker. Jeg skal lese bøkene som har stått i hylla altfor lenge. Jeg skal lage masse god mat. Jeg skal se alle seriene jeg ikke fikk sett i 2017. Jeg gleder meg.

 

Godt nyttår!

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *